A foltozgatás már nem ér semmit
2018-03-10

Az MMT elképzelései nem foltozgatni próbálják a társadalmi problémákat, hanem azok gyökerénél ragadja meg őket. Ezek a bizonyos gyökerek nemigen láthatók egy átlagember számára, mert magasabb szintű tájékozottságot, elmélyülést igényelnek, ezért is nincs számottevő elmozdulás sehol a világon egy jobb, emberibb, élhetőbb világ érdekében. A média és a pártok folyamatosan azon dolgoznak, hogy az emberek megmaradjanak a tájékozatlanság illetve félretájékozottság szintjén.

Koncepciónk nem a klasszikus politikusok hozzáállása, ami nem véletlen. Ők abban érdekeltek, hogy a társadalmi problémák soha ne oldódjanak meg, mert csak úgy tudnak a zavarosban halászni. Természetesen a koncepció kivitelezése egy maroknyi emberrel nem fog menni, csak ha elegen értik a lényegét és akarják a megvalósítását.

Lényeges, hogy mind a baloldali, mind a jobboldali gondolkodású emberek néhány ponton engedjenek a nézeteikből és nyitottabbak legyenek a másik oldal híreire, mert csak így lehet konszenzust és társadalmi békét elérni. A meritokratizmus megpróbál hidat építeni a szándékosan egymás ellen hangolt választók közé.

Hungarian English German Italian Russian Spanish French Chinese Polish Romanian
Rovatok....
MMT