Radikalizmus
2018-09-26

E szó sokakban zsigeri ellenszenvet vált ki és azonmód paramilitáris csapatok masírozását, rasszista ökölrázást, vad kirakatbezúzást és hasonlókat vízionálnak. Igen, ez is egyfajta radikalizmus, de a mienk más jellegű.

Az érdemközpontú társadalomba, meg lehet nyugodni, a fentiek nem férnek bele. Magával az alapkoncepcióval ütközik, ha az embereket az alapján akarjuk megítélni, hogy mit tettek le az asztalra a saját jogukon.

Mi vállaltan radikális változásokat szeretnénk foganatosítani, ugyanis máshogy NEM lesz semmilyen érdemleges változás azokban a kérdésekben, amelyek a legjobban aggasztják az átlagembereket. A metódus azt takarja, hogy a betokozódott, berögzült társadalmi és gazdasági dogmákat szeretnénk feloldani és egy jobb, emberközpontúbb szisztémát szeretnénk beindítani.

Természetesen bárki próbálkozhat a jelenlegi keretrendszer adta eszközökkel, de hatalmas falakba fog ütközni. Ezért nem oldódik meg soha semmilyen társadalmi probléma. Ez ugyanis nem célja semmilyen hatalomba jutott politikai körnek. Minél több a társadalmi probléma, annál könnyebb egy politikusnak a zavarosban halászni, téged pedig eszközként használnak ehhez. Amíg függésben vagy tartva, ha akarod, ha nem, asszisztálsz a rendszerhez.

Magyar Angol Német Olasz Orosz Spanyol Francia Kínai Lengyel Román
Rovatok....
MMT