A Nagy Alaphelyzetbeállítás
2020-11-27

A Világgazdasági Fórum mindenható ura, Klaus Schwab, nem nagyon régen kiállt a publikum elé, és bedobta a köztudatba a Great Reset (Nagy alaphelyzetbeállítás) nevű projektet. Ez valóban az elmúlt évek legnagyobb dobása, de ha kicsit megkarcoljuk a felületét, igencsak aggályos részletek derülnek ki róla.
Rájöttek a srácok, helyesen, hogy a jelenlegi világgazdasági rendszer nem tartható fenn túl sokáig és valamit csinálni kell ezzel. A YouTube-on vannak videók, amelyek megpróbálják emészthető formában tálalni a dolgot.

Klaus a wikin

Magyarul szokás szerint nincs...

Videó

Nem akarok nagyon belebonyolódni, de a monetáris rendszer meghaladásáról szó sincs benne, ellenben körülbelül ilyen szintű benne a propagandaszöveg:

2030-ra megtörténik a Nagy Alaphelyzetbeállítás. Nem lesz magántulajdonod, mindent bérelni fogsz és boldog leszel.

Ennyi.

Zárójelben (és ez nincs odaírva): Tőlünk fogod bérelni.

A Covid csak felgyorsította ezt a törekvést, mondják, a rosszmájúak szerint azonban ez nagyon is része volt a tervnek. Igen, ez ilyen konteószagú dolog, de... hát nem tudom.

Egy biztos, ez brutális függőségbe taszít mindenkit és ahogy azt már többször kifejtettük, a függőségre nem lehet közérdekű rendszert építeni, bárki, bármit is állítson az ellenkezőjéről.

Az úriember könyvének címe:
COVID-19: The Great Reset

Ha meg tudod szerezni, tedd meg. A közeljövőben vissza fogunk térni a témára...

Magyar Angol Német Olasz Orosz Spanyol Francia Kínai Lengyel Román
Rovatok....
MMT