A globalisták elkövetett hibái
2016-12-21

Rövid elemzés a közelmúlt eseményei nyomán: (A konklúziót leszámítva egy nem is olyan régen tett hozzászólásunk alapján)

A globalisták az alábbi hibákat követték el a nagy terveik végrehajtása során:

  • Túl gyorsan akarták a változást, az egységesítést (világkormány stb)
  • Nem vették figyelembe a közgondolkodást
  • Valójában suttyomban próbálták csinálni az egészet anélkül, hogy konzultáltak volna másokkal erről
  • Úgy vélték, hogy a muszlim és keresztény vallást össze lehet egyeztetni. Ez különösen nagy baklövés volt.
  • A Goldman Sachs féle keselyűcégekkel és a pénzügyi elithez tartozó egyéb mogulokkal a háttérben nehéz bármilyen előremutatónak beállított mozgalmat révbe vinni. Ez a tény kifejezetten megkérdőjelezi a tervbe vett globalizmus létjogosultságát.

Most a nacionalizmus évei, sőt lehet, hogy évtizedei jönnek, de egészen biztos, hogy a globalisták új stratégiával állnak elő.

Konklúzió a mi szemszögünkből:

A globalizmus elméletileg az egyetlen olyan forma, amivel az emberiség túlélheti a 3. évezredet. VISZONT az első próbálkozás igen gyatrára sikerült és bátran kijelenthetjük, jobb is így. Ez a fenti okoknál fogva egyszerűen működésképtelen.

Magát a fogalmat is újra kell gondolni, és ennek okán a meritokrata elven működő globalizmus kifejezetten járható útnak tűnik, sőt kívánatos cél lenne.

Sajnos, mivel jelenleg a pénz uralkodik mindenek felett, ennek kialakulása világszinten jó darabig nem várható.

Ha valamely országban a mi elképzelésünk szerint formálódna a társadalom, akkor az jótékonyan hatna a világ többi országára is. A legnagyobb gátló tényező a tömegek zárva tartott füle és szeme, illetve, hogy az információáradatban elvész a lényeg.

Ha úgy gondolod, hogy az oldalunkon ismertetett nézetek előrébb vinnék a világot, oszd meg rendszeresen a hozzászólásainkat, hogy minél több emberhez jussanak el ezek az elképzelések. Ennek még akkor is van értelme, ha nincs különösebb látható reakció rá. A gondolatok ettől még szép lassan, mondhatni fű alatt is terjednek. Már az is jelentős eredmény lenne, ha sokan megvitatnák ezeket, ugyanis az ilyesmi révén lehet valódi társadalmi fejlődést kieszközölni.

Hungarian English German Italian Russian Spanish French Chinese Polish Romanian
Rovatok....
MMT