Mire mutat rá a világjárvány?
2020-04-07

Mintha csak nem lenne elég baja az emberiségnek, itt van még ez a járvány is. De annyi haszna legalább van ennek a helyzetnek, hogy nagyon világosan rámutat a hiányosságokra minden létező területen.


Vegyünk sorra párat (nem csupán Magyarországról van szó):

- (Bennünket ez az első egyelőre nem érint) Ahol nem tudják saját termelésből megoldani a lakosság élelmezését, és importálni kénytelenek az élelmiszert, ott ez különösen súlyos csapás. Számos olyan ország létezik, ahol ez veszélyes problémává nőtte ki magát. Ha tehetjük, ne hozzuk magunkat ilyen helyzetbe.

- Ha eredményt akarnak elérni a megelőzés illetve a gyógyítás terén, akkor kizárólag a tudományra illetve a technológiára hagyatkozhatnak. Más nem működik, bármivel is áltassák egyesek magukat.

- Az egészségügybe fektetett energia és pénz sosem hiábavaló dolog. Járvány idején különösen látszik, hogy miért.

- Az emberek sajnos fegyelmezetlenek és felelőtlenek. Képtelenek felfogni, hogy a “Social Distancing” (egyéni távolságtartás) nem vicc.

- Belátható, hogy milyen iszonyatos környezetszennyezést végeztünk eddig mindennapos tevékenységünk során. Most, amint nagyjából mindenki otthon maradt, a nagyvárosokban és ipari körzetekben máris hatalmas javulás állt be pl. a levegő minőségében.

- A profithajhászásra kihegyezett gazdasági és társadalmi rendszer ÖNPUSZTÍTÓ. Ahogy mi is ajánljuk már az indulás óta: az emberiség fennmaradása érdekében a hasznot hátrébb kell sorolni a fontossági listán. Így biztosan kivégezzük magunkat, és a vírus csupán felgyorsítja a folyamatot.

- Hatalmas erő van az összefogásban. Érthetetlenül kevés szó esik a hírekben arról a gigászi, közös küzdelemről, amelyet jelenleg az orvoskutatók és -szakértők, sőt mindenféle potenciálisan hasznos társtudomány tudósai világszerte együttesen végeznek. Ennek során végre nem rejtegetik a vetélytársaik elől az eredményeiket, hanem napról-napra bővebb és precízebb ismeretanyagot osztanak meg egymással (meg bárki ez iránt érdeklődővel, lásd

Link 1

Link 2


- Örökérvényű igazság, hogy az egészség a legfontosabb dolog a világon. Akármennyi pénzed lehet, mégsem tudod magad meggyógyítani vele, neadjisten bele is halhatsz a kórba.

A vírust nem érdekli a bőrszíned, a világnézeted, a vallásod. Mindezektől függetlenül veszélyes mindenkire, ha másként nem, akkor legalábbis közvetett módon. Esetünk jól mutatja tehát, hogy vannak dolgok, amelyekben az emberiségnek együtt kell működnie, különben mindenki nagyon rosszul jár.

Húngaro Inglés Alemán Italiano Ruso Español Francés Chino Polaco Rumano
Rovatok....
MMT